Hedevig.dk - Starter der, hvor de andre går i stå

​Anlæg af have tilbydes

Har du netop færdiggjort et nybyggerprojekt, og mangler du derfor en dygtig anlægsgartner til anlæg af have? Hvis du tilmed er bosat i områderne nær Vejen, Kolding og Fredericia, er Hedevig.dk den helt rette virksomhed til at varetage denne opgave. Selvfølgelig tilbyder jeg også anlæg af have i resten af Danmark.

Jeg udfører alt inden for anlæg af have

Vores opgave er at give dig en komplet have, som lever op til alle dine krav og ønsker. Dette betyder, at jeg kan tilbyde dig en komplet løsning ved anlæg af have, så jeg efterlader dig et øjeblikkeligt brugbart resultat, som du vil nyde godt af mange år fremover.

Jeg kan varetage ydelser som:​

  • Alt inden for skel
  • Indkørsel
  • Terrasser
  • Hæk​

Vores udstyr til anlæg af have er altid opdateret inden for fagområdet. De materialer, som jeg bruger til opgaverne, er ligeledes af højeste kvalitet, så de er holdbare og kan klare både vind og vejr.

Jeg står altid klar til at rådgive og vejlede dig og kommer gerne med gode råd. På denne måde kan jeg sammen udarbejde den bedste løsning – så du og din familie kan få den have, som I ønsker.

Få en pris på havearbejde

Jeg tilbyder aldeles konkurrencedygtige priser, når det gælder anlæg af have. Dette er en stor fordel for dig, når du skal vælge anlægsfirma. Hvis du er interesseret i en eftertragtet pris samt dygtig og veluddannet arbejdskraft, er du altid velkommen til at kontakte mig for et godt og uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte mig via kontaktformularen her på hjemmesiden, på telefon 20 12 46 41 eller på e-mail mail@hedevig.dk.​​​

Kontakt din anlægsgartner allerede i dag​

Har du spørgsmål, så du altid velkommen til at kontakte mig, jeg er altid klar på at hjælpe og rådgive vores kunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find mig på Facebook

Husk at du altid kan finde mig på Facebook, samt jeg løbende holder vores Facebook opdateret med de seneste nyheder.

​Firmainformation

Hedevig.dk ApS

CVR: 34606048

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 20 12 46 41

Mail: mail@hedevig.dk