Hedevig.dk - Starter der, hvor de andre går i stå

Brolægger med kvalitet i fokus​

Få en smuk terrasse eller en ny indkørsel fra et brolæggerfirma

​Er din eller din virksomheds terrasse fyldt med knækkede fliser? Eller har din indkørsel taget form efter din bils hjul? Hos Hedevig.dk er vi ikke blot dygtige anlægsgartnere, men også dygtige brolæggere. Vores dygtige brolægger står altid klar til at give dig en smuk terrasse og en stilfuld indkørsel i hele Danmark, men specielt området nær Vejen, Fredericia, Vejle og Kolding. Vores materiale er altid af højeste kvalitet, hvilket sikrer dig et godt og holdbart resultat.

Lad en brolægger udføre dit næste brolægningsprojekt

Vi er eksperter i brolægning og kan håndtere mange forskellige materialer. Uanset hvad du har i tankerne, kan vores brolægger derfor opfylde dine ønsker og behov angående en lang række projekter. Vi tilbyder en billig pris i forhold til den høje kvalitet.

Vi kan varetage opgaver som:

​Hos Hedevig.dk tilbyder vi altid kvalificeret rådgivning og vejledning om brolægning, og vi kommer gerne med ideer til dit nye projekt. På denne måde kan vi sammen komme frem til den bedste og mest holdbare løsning, som du vil nyde godt af mange år fremover.

Hvis du mangler en dygtig brolægger til at varetage et brolægningsprojekt for en virksomhed eller andet erhverv, er du ligeledes velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder.

Kontakt os for et godt tilbud

Hvis du er interesseret i hjælp fra en aldeles kompetent og professionel brolægger, er du altid velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud og høre mere om vores priser. 

Du kan kontakte os via kontaktformularen her på hjemmesiden, på telefon 20 12 46 41 eller på e-mail mail@hedevig.dk.​

Kontakt din anlægsgartner allerede i dag​

Har du spørgsmål, så du altid velkommen til at kontakte mig, jeg er altid klar på at hjælpe og rådgive vores kunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find mig på Facebook

Husk at du altid kan finde mig på Facebook, samt jeg løbende holder vores Facebook opdateret med de seneste nyheder.

​Firmainformation

Hedevig.dk ApS

CVR: 34606048

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 20 12 46 41

Mail: mail@hedevig.dk