Gammelby mosevej 7, 6600 Vejen   |   Telefon: '20 12 46 41   |   Mail: mail@hedevig.dk 

Hedevig.dk - Starter der, hvor de andre går i stå

​Vi hjælper gerne med at bygge ny terrasse

Mangler du hjælp til at få lavet en ny terrasse? Så står vi hos Hedevig.dk altid klar med professionel hjælp. Vi har mere end 15 års erfaring med diverse former for anlægsopgaver, og derfor er vi i stand til at bygge det meste med fliser. Vi kommer primært hos kunder i og omkring Vejle, Vejen, Kolding, Fredericia.

Vi er et professionelt firma, som altid står klar til at hjælpe med lægning af fliser i forbindelse med en opgave. Drømmer du f.eks. om at få lavet en ny terrasse, så kan du trygt kontakte os for hjælp. Vores dygtige medarbejdere laver terrassen lige efter dine individuelle ønsker og behov. 

Hvad koster en ny terrasse?

Den eksakte pris på en ny terrasse varierer fra opgave til opgave. Det afhænger blandt andet af, hvilken type belægning der ønskes, samt hvor stor en terrasse der er tale om. 

Vi går meget op i at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser til alle vores kunder, uanset hvilken form for opgave vi skal løse.​

Vi leverer altid holdbare resultater - til tiden!

Når vi udfører lægning af stenterrasse, gør vi det altid med kvalitet og præcision for øje. Vi garanterer veludførte løsninger, som vores kunder kan få glæde af i mange år. 

Derudover kommer vi altid til tiden, og vi forlader aldrig opgaven, før du er helt tilfreds med resultatet. For at finde den bedste løsning til din have, kommer vi altid ud og besigtiger opgaven, før vi udarbejder et tilbud til dig.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af ny terrasse hos dig? Så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at modtage et godt tilbud.

Du kan kontakte os på telefon: 20 12 46 41, via vores kontaktformular eller på e-mail: mail@hedevig.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

​​

Kontakt din anlægsgartner allerede i dag​

Har du spørgsmål, så du altid velkommen til at kontakte mig, jeg er altid klar på at hjælpe og rådgive vores kunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find mig på Facebook

Husk at du altid kan finde mig på Facebook, samt jeg løbende holder vores Facebook opdateret med de seneste nyheder.

​Firmainformation

Hedevig.dk ApS

CVR: 34606048

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 20 12 46 41

Mail: mail@hedevig.dk