Hedevig.dk - Starter der, hvor de andre går i stå

Beplantning af træer, buske, skov og hæk

Få professionel hjælp til at få en flot have

Skal du have anlagt en helt ny have, efter du har fået bygget et nyt hus på din grund, eller kunne du bare godt tænke dig at give nyt liv til din nuværende have? Er det blevet tid til at få plantet ny hæk ind mod naboen, eller kunne du tænke dig at læhegn på din grund? Der er mange forskellige muligheder, og hos Hedevig.dk hjælper vi dig gerne med at få den helt rigtige beplantning.

Vi har 15 års erfaring inden for forskellige former for havearbejde, og vi hjælper både private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder med ny beplantning samt løbende haveservice. Vi holder selv til i Vejen, og vi kører derfor ofte ud til opgaver for vores kunder i lokalområdet, men vi kører også gerne ud til opgaver i Vejle, Kolding, Fredericia og flere andre steder i landet.

Vi hjælper med både store og små projekter

Drømmer du om smukke røde roser i din forhave, grønne bunddækkeplanter på en skråning nær skel eller måske en hæk ved solkrogen i haven, så du kan sidde i læ for vind og indkigsgener?

Måske har du allieret dig med en havearkitekt, som har tegnet dit haveanlæg. Måske ønsker du vores hjælp til anlægning af have. Uanset hvad står vi klar til at hjælpe dig, hvad enten du har et større eller mindre projekt til os.

Sådan kan vi hjælpe dig med dit beplantningsarbejde

Vores haveentreprenør kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med følgende former for beplantning:

  • Plantning af nyt læhegn
  • ​Plantning af ny skov
  • Plantning af hække
  • ​Plantning af blomster og planter
  • Plantning af solitære træer.

Vi tager selvfølgelig alt affaldet med os, så du ikke skal have besværet for at rydde op efter os, men i stedet for blot kan læne dig tilbage og nyde det flotte resultat.

Kontakt os og få inspiration eller indhent et tilbud på beplantning

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få lige netop den have, som du drømmer om. Mangler du inspiration, rådgivning eller et uforpligtende tilbud på beplantning, så hører vi også meget gerne fra dig.

Kontakt din anlægsgartner allerede i dag​

Har du spørgsmål, så du altid velkommen til at kontakte mig, jeg er altid klar på at hjælpe og rådgive vores kunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find mig på Facebook

Husk at du altid kan finde mig på Facebook, samt jeg løbende holder vores Facebook opdateret med de seneste nyheder.

​Firmainformation

Hedevig.dk ApS

CVR: 34606048

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 20 12 46 41

Mail: mail@hedevig.dk