Hedevig.dk - Starter der, hvor de andre går i stå

Belægningsarbejde udføres af eksperter​

​Få professionel hjælp til din kommende belægning

Har du brug for professionel hjælp til dit kommende belægningsarbejde, og leder du i den forbindelse efter et alsidigt og erfarent brolæggerfirma? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Hedevig.dk udfører vi professionelt belægningsarbejde for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder i Vejen, Kolding, Vejle og Fredericia, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder. Faktisk dækker vi hele landet, så kontakt os endelig, hvis du har en opgave til os.

Hvilke former for belægningsarbejde kan vi varetage?

Vi kan varetage en lang række af forskellige opgaver, når det kommer til belægningsarbejde. Det kan for eksempel være:

Vi kan håndtere mange forskellige typer materialer

Der findes mange forskellige materialer, som man kan udføre belægningsarbejde i. Vi er eksperter inden for vores fag, og vi kan således håndtere rigtig mange forskellige slags materialer. Samtidig vælger vi altid materialer af højeste kvalitet, så du kan være helt sikker på, at du får en flot og langtidsholdbar flisebelægning, når du vælger at lade os stå for din opgave. 

Vi sørger naturligvis for, at du får kompetent rådgivning og vejledning, så du har de rette informationer at vælge for eksempel fliser ud fra.

Kontakt os og få beregnet en pris eller indhent inspiration

Kunne du tænke dig at få beregnet en skræddersyet pris på lige netop dit kommende belægningsarbejde, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi sørger naturligvis altid for, at din opgave bliver varetaget af kompetente hænder, der sikrer dig et flot resultat, som kan holde i de næste mange år. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har brug for rådgivning, vejledning eller inspiration i forbindelse med dit kommende projekt.​

Kontakt din anlægsgartner allerede i dag​

Har du spørgsmål, så du altid velkommen til at kontakte mig, jeg er altid klar på at hjælpe og rådgive vores kunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find mig på Facebook

Husk at du altid kan finde mig på Facebook, samt jeg løbende holder vores Facebook opdateret med de seneste nyheder.

​Firmainformation

Hedevig.dk ApS

CVR: 34606048

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 20 12 46 41

Mail: mail@hedevig.dk