Hedevig.dk - Starter der, hvor de andre går i stå

Beskæring af træer udføres med stor erfaring

Få mere lys i haven og en optimal træpleje

Har du et eller flere træer på din grund, der er blevet for store, og som nu skygger for lyset, tager udsigten, eller som af andre årsager skal beskæres? Så står vi hos Hedevig.dk klar til at varetage din opgave.

Vi har stor erfaring inden for beskæring af træer, som vi varetager for både private husejere og erhvervskunder i blandt andet Kolding, Fredericia, Vejle og Vejen. Vi kører dog også ud til kunder i resten af landet, der har brug for vores professionelle hjælp til træbeskæring.

Der kan være mange forskellige årsager til træbeskæring

Der kan være mange forskellige årsager til, at det er nødvendigt med en træbeskæring. Der kan for eksempel være følgende årsager:

  • Træet er blevet for stort
  • Træet skygger for solen
  • Træet skygger for de andre beplantninger, som ikke får lys
  • Du ønsker at sikre en optimal vækst​

​Ligesom der kan være mange forskellige årsager til, hvorfor beskæring af træer kan være nødvendig, så kan der også være meget stor forskel på, hvordan de forskellige træer skal beskæres.

Har du for eksempel et æbletræ, et pæretræ eller et andet frugttræ i din have, er det vigtigt at sikre en skånsom og nænsom beskæring, så træet ikke bliver stresset og derfor vil producere færre frugter.

Omvendt findes der mange andre træer, der har godt af at blive kraftigt beskåret en gang om året – og så er der dem, der blot skal beskæres, når de er blevet for store.

Vi har det rette udstyr og den rette viden til at sikre, at dine træer får den helt rette beskæring, og ved større træer kan vi også udføre topkapning af træer til en billig pris.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på beskæring af træer

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på beskæring af træer, så ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave, kan du med stor fordel tage kontakt til os.

Kontakt din anlægsgartner allerede i dag​

Har du spørgsmål, så du altid velkommen til at kontakte mig, jeg er altid klar på at hjælpe og rådgive vores kunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find mig på Facebook

Husk at du altid kan finde mig på Facebook, samt jeg løbende holder vores Facebook opdateret med de seneste nyheder.

​Firmainformation

Hedevig.dk ApS

CVR: 34606048

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 20 12 46 41

Mail: mail@hedevig.dk