Hedevig.dk - Starter der, hvor de andre går i stå

​Anlægning af græsplæne tilbydes

Få en flot ny græsplæne i din have

Har du fået bygget et nyt hus på din grund, og er det nu blevet tid til at anlægge en græsplæne i haven? Så står vi hos Hedevig.dk klar til at varetage din opgave. Vi har stor erfaring inden for anlægning af græsplæne, som vi udfører for både private og erhverv.

Vores virksomhed er beliggende i Vejen, og vi varetager derfor særligt mange opgaver for kunder i Kolding, Fredericia, Vejle og omegn. Vi tilbyder også anlæg af ny græsplæne såvel som anlægning af have i resten af landet.

Vi kan anlægge hele din have

Vi tilbyder blandt andet:

  • Anlæggelse af græsplæne
  • Reparation og omlægning af græsplæne
  • Etablering af ny indkørsel
  • Belægning af terrasse
  • Andet belægningsarbejde
  • Udlægning af jord med gravemaskine
  • ​Plantning af hæk
  • Alt andet havearbejde inden for skelgrænsen​

Med andre ord tilbyder vi ikke kun anlægning af græsplæne. Vi kan også være behjælpelige med at anlægge hele din have, hvilket kan være en stor fordel, hvis du for eksempel har fået bygget et nyt hus på grunden, da en stor del af grunden i så fald vil være blevet ødelagt af de tunge maskiner og køretøjer.

Vi anvender altid det nyeste udstyr til anlægning af græsplæne såvel som anlægning af resten af haven, og vi benytter os ligeledes af materialer i højeste kvalitet. Du kan læse mere om vores haveanlægning her. ​

Hvad koster det at anlægge græsplæne?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få anlagt en helt ny græsplæne. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange kvadratmeter græsplæne du skal have anlagt, om du ønsker rullegræs eller græsfrø, og hvor meget jord vi skal fylde på din grund.

Kontakt os og indhent et tilbud på anlægning af græsplæne

Når du vælger at lade os stå for din opgave, så kan du altid forvente en billig pris i forhold til den høje kvalitet, vi leverer. Kontakt os allerede i dag, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget det kommer til at koste dig at få anlagt en ny græsplæne. ​

Kontakt din anlægsgartner allerede i dag​

Har du spørgsmål, så du altid velkommen til at kontakte mig, jeg er altid klar på at hjælpe og rådgive vores kunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find mig på Facebook

Husk at du altid kan finde mig på Facebook, samt jeg løbende holder vores Facebook opdateret med de seneste nyheder.

​Firmainformation

Hedevig.dk ApS

CVR: 34606048

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 20 12 46 41

Mail: mail@hedevig.dk