Hedevig.dk - Starter der, hvor de andre går i stå

​Anlægning af have tilbydes

Få anlagt en helt ny have der lever op til dine ønsker

Har du netop færdiggjort et nybyggerprojekt, og mangler du derfor en dygtig anlægsgartner, der kan hjælpe dig med at anlægge en flot have, som lever op til alle dine ønsker og behov? Så lad os hos Hedevig.dk hjælpe dig.

Vi har 15 års erfaring inden for blandt andet anlægning af have, som vi udfører for både private husejere og for en række forskellige former for erhvervskunder. Vi kører blandt andet ud til store som små haveprojekter for kunder i Vejen, Kolding, Fredericia og Vejle, men har du brug for hjælp til at få anlagt en ny have et andet sted i landet, kommer vi også gerne forbi dig.

Vi udfører alt inden for anlægsarbejde

Vores opgave er at give dig en komplet ny have, der lever op til alle dine krav og ønsker. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en komplet løsning ved anlægning af have, så vi efterlader dig med et øjeblikkeligt brugbart resultat, som du vil kunne nyde godt af i de næste mange år fremover.

Vi kan hjælpe dig med alt inden for anlæg af have, herunder blandt andet:

Vores udstyr til anlægning af have er altid opdateret inden for fagområdet. De materialer, som vi benytter os af til vores arbejde, er ligeledes af højeste kvalitet, så de er holdbare, og så de kan klare både vind og vejr.

Få kyndig rådgivning og vejledning

Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, og vi kommer også gerne med gode råd i forhold til indretning af have og lignende. På den måde kan vi sammen med dig finde frem til den bedste løsning, så du og din familie kan få lige præcis den have, som I kunne tænke jer.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på anlægning af have

Vi tilbyder aldeles konkurrencedygtige priser på anlægningen af en helt ny have såvel som vores andre arbejdsopgaver. Det er en stor fordel for dig, når du skal vælge anlægsfirma. Hvis du er interesseret i en billig pris på dit havearbejde udført af dygtig og veluddannet arbejdskraft, så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at indhente et godt og uforpligtende tilbud.

Kontakt din anlægsgartner allerede i dag​

Har du spørgsmål, så du altid velkommen til at kontakte mig, jeg er altid klar på at hjælpe og rådgive vores kunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find mig på Facebook

Husk at du altid kan finde mig på Facebook, samt jeg løbende holder vores Facebook opdateret med de seneste nyheder.

​Firmainformation

Hedevig.dk ApS

CVR: 34606048

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 20 12 46 41

Mail: mail@hedevig.dk