Hedevig.dk - Starter der, hvor de andre går i stå

​Skal du have lavet ny indkørsel? Vores brolægger kan hjælpe

​Brolæggerfirma med 15 års erfaring

Drømmer du om at få lavet en ny indkørsel? Så kan du med fordel kontakte Hedevig.dk for professionel hjælp. Vi er et kompetent firma med mere end 15 års erfaring inden for anlægsopgaver, og derfor kan vi også hjælpe dig. Vi bygger indkørsler og meget mere for kunder fra Vejen, Kolding, Vejle, Fredericia og omegn.

Uanset om din gamle indkørsel trænger til en kærlig hånd, eller du skal have anlagt en helt ny indkørsel i forbindelse med nybyg, så står vi klar til at løse opgaven for dig. Vi sætter en ære i at løse opgaven professionelt og altid med dine ønsker og behov i centrum. Du kan med andre ord trygt lade os stå for lægning af indkørsel.

Hvad koster en ny indkørsel?

Den nøjagtige pris på en ny indkørsel afhænger af flere forskellige elementer. Det kommer f.eks. an på, hvilken form for flisebelægning du vælger, samt hvor stor indkørslen skal være. Når du vælger os som din brolægger, kan du dog altid være sikker på at modtage konkurrencedygtige priser på alle former for flisearbejde.

​Vi leverer altid holdbare resultater

Vi garanterer veludført lægning af fliser ved enhver opgave. Vi går derudover meget op i at levere belægning af høj kvalitet, så du kan få glæde af resultatet i mange år. Du kan regne med, at vi overholder alle vores aftaler både i forhold til tid og pris.

Ring og hør mere om dine muligheder

Skal vi komme og lave en ny indkørsel hos dig? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at høre mere om dine muligheder samt vores konkurrencedygtige priser.

Vi kan kontaktes på telefon 20 12 46 41, via vores kontaktformular eller på e-mail mail@hedevig.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt din anlægsgartner allerede i dag​

Har du spørgsmål, så du altid velkommen til at kontakte mig, jeg er altid klar på at hjælpe og rådgive vores kunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find mig på Facebook

Husk at du altid kan finde mig på Facebook, samt jeg løbende holder vores Facebook opdateret med de seneste nyheder.

​Firmainformation

Hedevig.dk ApS

CVR: 34606048

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 20 12 46 41

Mail: mail@hedevig.dk