Hedevig.dk - Starter der, hvor de andre går i stå

Ny terrasse bygges med stor ekspertise

​Vi hjælper med mange former for anlægsopgaver

Mangler du hjælp til at få lavet en ny terrasse? Så står vi hos Hedevig.dk klar med professionel hjælp. Vi har mere end 15 års erfaring med diverse former for anlægsopgaver, og derfor er vi i stand til at bygge det meste med fliser. Vi kommer primært hos kunder i og omkring Vejle, Vejen, Kolding, Fredericia.

Vi er et professionelt firma, som altid står klar til at hjælpe med lægning af fliser i forbindelse med en opgave. Drømmer du f.eks. om at få lavet en ny terrasse, så kan du trygt kontakte os for hjælp. Vores dygtige medarbejdere laver terrassen lige efter dine individuelle ønsker og behov.

Hvad koster en ny terrasse?

Den eksakte pris på en ny terrasse varierer fra opgave til opgave. Det afhænger blandt andet af, hvilken type belægning der ønskes, samt hvor stor en terrasse der er tale om. Vi kan blandt andet bygge en træterrasse for dig, eller vi kan bygge en terrasse i sten eller fliser, hvis du foretrækker det.

Vi går meget op i at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser til alle vores kunder, uanset hvilken form for opgave vi skal løse. 

Vi leverer altid holdbare resultater – til tiden!

Når vi udfører lægning af stenterrasse, gør vi det altid med kvalitet og præcision for øje. Vi garanterer veludførte løsninger, som vores kunder kan få glæde af i mange år.

Derudover kommer vi altid til tiden, og vi forlader aldrig opgaven, før du er helt tilfreds med resultatet. For at finde den bedste løsning til din have, kommer vi altid ud og besigtiger opgaven, før vi udarbejder et tilbud til dig.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde hos dig? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 12 46 41, via vores kontaktformular eller på e-mail mail@hedevig.dk. Så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud på opbygning af terrasse.

​​

Kontakt din anlægsgartner allerede i dag​

Har du spørgsmål, så du altid velkommen til at kontakte mig, jeg er altid klar på at hjælpe og rådgive vores kunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find mig på Facebook

Husk at du altid kan finde mig på Facebook, samt jeg løbende holder vores Facebook opdateret med de seneste nyheder.

​Firmainformation

Hedevig.dk ApS

CVR: 34606048

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 20 12 46 41

Mail: mail@hedevig.dk