Hedevig.dk - Starter der, hvor de andre går i stå

Rodfræsning og stubfræsning tilbydes

Få professionel hjælp til fjernelse af trærod og træstub

Har du fået fældet et træ på din grund, og står træstubben nu i vejen for, at du kan komme videre med dit projekt? Det kan være, at træet stod midt i græsplænen, i blomsterbedet eller der, hvor den nye terrasse skal anlægges.

Hos Hedevig.dk står vi klar til at hjælpe dig, hvis du skal have fjernet en træstub eller trærødderne i forbindelse med, at du har fået fældet et træ fra din grund. Vi tilbyder både stubfræsning og rodfræsning for alle slags kunder, herunder både private husejere og forskellige former for erhvervskunder. Vi holder selv til i Vejen, men vi kører også meget gerne ud til opgaver for vores kunder i både Kolding, Vejle, Fredericia og omegn.

Vi fælder også gerne træet for dig

Vi udfører ikke kun stubfræsning og rodfræsning. Vi tilbyder naturligvis også at fælde træet for dig, hvis du ikke har fået det gjort endnu.

Vi tilbyder både traditionel træfældning og fældning af risikotræer samt topkapning, og vi sørger også gerne for at bortskaffe træet efterfølgende. Med en samlet løsning gennem vores firma slipper du med andre ord helt af med både træ, rod og stub, og vi kan også hjælpe dig med det efterfølgende reetablerings- eller anlægsarbejde.

Derfor skal du lade os udføre din stub- og rodfræsning

Vi tilbyder blandt andet:

  • 15 års erfaring med fræsning af stubbe og rødder
  • At varetage store som små opgaver
  • ​Den rette løsning

Hvad koster stubfræsning?

Vores priser på stubfræsning såvel som rodfræsning afhænger blandt andet af, hvor omfattende en hjælp du har brug for i forbindelse med fræsning af rødder og stubbe. Har du blot brug for hjælp til fræsning af en enkelt træstub, eller har du flere stubbe, du skal have fræset rundt omkring på grunden, når vi alligevel er i gang? Skal vi også stå for fældningen af træet og den efterfølgende bortskaffelse?

Vi tilbyder skarpe priser, og vi beregner gerne en billig pris til dig, når vi kender til dine ønsker og opgavens omfang. Du skal bare kontakte os for en indledende dialog, så finder vi sammen frem til den bedste løsning og den rette pris.

Kontakt din anlægsgartner allerede i dag​

Har du spørgsmål, så du altid velkommen til at kontakte mig, jeg er altid klar på at hjælpe og rådgive vores kunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find mig på Facebook

Husk at du altid kan finde mig på Facebook, samt jeg løbende holder vores Facebook opdateret med de seneste nyheder.

​Firmainformation

Hedevig.dk ApS

CVR: 34606048

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 20 12 46 41

Mail: mail@hedevig.dk